Elar leefde zijn leven zoals zovelen, druk bezig met de dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden. Maar diep van binnen voelde Elar een stille roep, een fluistering die hem riep naar iets diepers, iets wat hij niet kon benoemen.

Op een rustige avond, na een lange dag, besloot Elar om even stil te zitten en zijn ogen te sluiten. Hij luisterde naar zijn ademhaling en voelde hoe zijn lichaam langzaam ontspande. Terwijl hij daar zat, begon hij een reis naar binnen, een reis van herinnering en ontdekking.

Elar herinnerde zich momenten van pure vreugde uit zijn kindertijd, momenten van onvoorwaardelijke liefde die zijn hart hadden verwarmd. Hij zag zichzelf als een klein kind, dansend in de regen, lachend zonder zorgen. En voelde opnieuw de eenheid met de natuur, de verbondenheid met alles om hem heen.

Naarmate zijn meditatie vorderde, kwamen er beelden van vorige levens naar boven. Hij zag zichzelf als een wijze oude vrouw, omringd door mensen die haar advies zochten. En herinnerde zich de kracht en wijsheid die hij toen bezat, en besefte dat deze kwaliteiten nog steeds diep in hem aanwezig waren, slechts verborgen onder de lagen van tijd en ervaring.

Elar voelde een warme gloed in zijn borst, een vlam die steeds helderder brandde. Hij herkende deze vlam als zijn levensenergie, die al die tijd sluimerend aanwezig was geweest. Elar begon dieper te ademen, elke inademing voedde de vlam, en elke uitademing bracht een gevoel van verlichting en helderheid.

Met elke ademhaling voelde Elar zijn angst en trauma’s naar de oppervlakte komen. In plaats van ze weg te duwen, verwelkomde hij deze gevoelens. Hij erkende ze als onderdeel van zijn reis, maar besefte tegelijkertijd dat ze hem niet definieerden. Hij was niet zijn angst, hij was niet zijn trauma. Hij was de getuige, de ziel die deze ervaringen onderging.

Terwijl de meditatie tot een einde kwam, voelde Elar een diepe innerlijke rust en eenheid. En voelde zich weer verbonden met zijn ware zelf, met de vreugde en liefde die zijn essentie vormden. Hij opende zijn ogen en keek om zich heen, de wereld leek helderder en levendiger.

Vanaf die dag besloot Elar om regelmatig stil te staan bij zijn gevoelens, om te mediteren en zichzelf vragen te stellen zonder de behoefte aan onmiddellijke antwoorden. Hij merkte dat zijn vertrouwen groeide, dat hij sterker en veerkrachtiger werd. Elar besefte dat er niets was wat hij niet aankon, dat hij alles in zich had om vol energie en in eenheid zijn leven te leven.

Elar’s reis was een reis van herinnering en ontdekking, een reis die hem liet zien dat de vlam van het leven altijd in hem brandde, klaar om hem te verlichten en te leiden. En zo vervolgde hij zijn pad, vol vreugde en vertrouwen, klaar om elk nieuw avontuur met open armen te verwelkomen.

Herinnering en Eenheid

Rememness is de herinnering aan wie en wat je werkelijk bent. Het is de ervaring van eenheid, de vreugde in het leven, de liefde die je ooit hebt gevoeld als ziel, als kind, in dit leven en in vorige levens. Het is het besef dat je altijd al in harmonie bent geweest met jezelf en alles om je heen, maar dat je dat gevoel misschien bent kwijtgeraakt door de uitdagingen van het leven. Toch is die eenheid er nog steeds, diep in jou, wachtend om opnieuw ontdekt te worden.

Rememness gaat verder dan alleen jezelf zijn of je verbonden voelen. Het is een staat van zijn waarin je je herinnert dat je altijd verbonden bent geweest en dat je nooit werkelijk gescheiden bent geweest van de bron van liefde en energie. Door deze herinnering ga je begrijpen dat je nooit niet verbonden was, en dat je de kracht in je hebt om in volledige harmonie te leven.

Het herinneren van deze eenheid gebeurt door stil te staan bij wat je voelt, door meditatie, zowel begeleid als in stilte, en door het stellen van vragen aan jezelf zonder de noodzaak om onmiddellijk antwoorden te krijgen. Door je ademhaling en levensenergie weer op gang te brengen, begin je die innerlijke vlam opnieuw te voelen—de vlam van het leven en zelfs de vlam van de dood, die beide de dragers zijn van de energie die diep in je verborgen zit.

Dit proces laat je de oorspronkelijke, natuurlijke staat van zijn weer bereiken. Je zult je herinneren wie je werkelijk bent, wat je bent, en je zult deze eenheid weer voelen. Wanneer je deze eenheid ervaart, zul je beseffen dat je alles aankunt, dat je helemaal jezelf kunt zijn, en dat er niets is wat te veel voor je is.

Angst mag gevoeld worden, maar het definieert je niet. Je bent niet je angst, je bent niet je trauma. Je ervaart ze, maar ze vormen niet je wezen. Door het proces van rememness zul je herinneren en herontdekken hoe het is om volledig in je kracht te staan, met vreugde en energie, klaar om dit leven en toekomstige levens te vervolgen in eenheid en harmonie.

Dit besef brengt je terug naar de vreugde en liefde die je altijd al kende, waardoor je weer vol vertrouwen en in balans door het leven kunt gaan. Rememness is de sleutel tot het herontdekken van deze eenheid, en het zal je helpen om opnieuw te leven vanuit deze diepgewortelde harmonie.

Stuur een bericht of bel ons voor meer informatie en start je reis naar innerlijke vrede en eenheid.

Hier zijn enkele kernpunten:

Herinnering van je essentie:

  • Het gaat erom te herinneren wie je werkelijk bent, zowel in dit leven als in vorige levens. Dit omvat de vreugde, liefde, en eenheid die je ooit hebt ervaren.

Eenheid en verbondenheid:

  • Een gevoel van eenheid dat nog steeds aanwezig is, maar dat in de dagelijkse realiteit vaak verloren lijkt. Het herontdekken van dit gevoel is een essentieel onderdeel van je spirituele reis.

Zelfonderzoek en meditatie:

  • Dit proces van herinnering kan worden versterkt door oa meditatie, massage (verzorgd door Reizend Geluk) en zelfreflectie. Vragen stellen zonder de noodzaak om directe antwoorden te krijgen kan je helpen dieper inzicht te krijgen in je ware zelf.

Ademhaling en levensenergie:

  • Het opnieuw op gang brengen van je levensenergie door bewust te ademen is cruciaal. Dit helpt je om de innerlijke vlam van leven te voelen en te laten groeien naar je natuurlijke staat van zijn.

Overwinnen van angst en trauma:

  • Een belangrijk aspect van deze reis is het leren voelen van angst zonder jezelf ermee te identificeren. Je erkent dat angst en trauma deel uitmaken van je ervaringen, maar ze definiëren niet wie je bent.

Vertrouwen en kracht:

  • Door deze herinneringen en ervaringen, zul je een hernieuwd vertrouwen ontwikkelen dat je alles aankunt en volledig jezelf kunt zijn. Dit zorgt ervoor dat je met energie en eenheid je leven en verdere levens kunt vervolgen.

Dit alles wijst naar een holistische benadering van zelfontdekking en spirituele groei, waarin je leert om je diepste gevoelens te erkennen, te ervaren, en te transformeren naar een staat van innerlijke vrede en verbondenheid.

Stel je voor: een leven waarin je je weer herinnert wie je werkelijk bent. Een leven vol vreugde, liefde, en eenheid. Maak kennis met Rememness, een unieke ervaring die je helpt om je ware essentie te herontdekken.

Rememness biedt een holistische benadering van zelfontdekking en spirituele groei. Door middel van oa (begeleide) meditatie, massage (verzorgd door Reizend Geluk) en zelfreflectie, brengen we je terug naar die momenten van pure vreugde en onvoorwaardelijke liefde. Onze methoden helpen je om je levensenergie weer te laten stromen, de innerlijke vlam van leven en dood te voelen, en je natuurlijke staat van zijn te herstellen.

In Rememness leer je om je angsten en trauma’s te erkennen zonder jezelf ermee te identificeren. Ontdek de kracht en wijsheid die al die tijd in je hebben gesluimerd. Onze programma’s zijn ontworpen om je vertrouwen te herstellen, zodat je met energie en eenheid je leven en toekomstige avonturen kunt omarmen.

Voel de verbondenheid, ervaar de vreugde, en herontdek de liefde die je altijd hebt gekend. Met Rememness kun je alles aan. Ervaar het vandaag nog.

Rememness – Herinner, Herontdek, Groei.

Stuur een bericht of bel ons voor meer informatie en start je reis naar innerlijke vrede en eenheid.